Ik heb zoals altijd altijd gekookt de laatste tijd. Dat blijft zelfs een grotere hobby voor mij dan gamen.
Vandaag als voorgerecht pure eenvoud met een halve kreeft
Als hoofdgerecht vandaag gekonfijte kwartel met gepocheerde kwarteleitjes, pastinaak chips en salade van witloof en krieltjes. En de kwarteleitjes waren gelukkig nog vloeibaar vanbinnen
Vorige week langoustines met gorgonzola ravioli en een zalige saus gemaakt van de scharen en hoofden van de langoustines.
Aziatisch getind varkenshaasje uren gemarineerd.
Ananas mojito met spiced rum. De ananassap is bijvoorbeeld ingekookt met gember.
Gehakt in een melkbroodje op basis van spiced rum. En dan nog koolrabi erbovenop.
Ramen. Geen uitleg nodig
Aziatische kippenballetjes
Een typisch Japans voorgerecht. Daikon die gekookt is in dashi en dan urenlang in geweekt heeft. Heel ongekend hier, maar ik werk voor Japan en ben dit dus te weten gekomen en wou dat absoluut proberen. De smaak is met niets te vergelijken. Volledig nieuwe ervaring die UMAMI schreeuwt.