Re: 'It's all about the drinks'-topic

406
Vandaag heb ik mijn la trappe quadrupel oak aged van uit 2011 open gedaan. Het heeft een heel felle porto smaak gekregen en is heel zoet geworden. Het heeft ook 0% schuimkraag. Ik weet niet goed wat ik er van moet vinden. Langs de ene kant is het iets heel speciaals, langs de andere kant doet het mij niet heel erg aan bier denken.
Image

Re: 'It's all about the drinks'-topic

407
gamerke1992 wrote:Vandaag heb ik mijn la trappe quadrupel oak aged van uit 2011 open gedaan. Het heeft een heel felle porto smaak gekregen en is heel zoet geworden. Het heeft ook 0% schuimkraag. Ik weet niet goed wat ik er van moet vinden. Langs de ene kant is het iets heel speciaals, langs de andere kant doet het mij niet heel erg aan bier denken.
Interessant. Die heb ik nog niet gedronken, alleen de gewone quadrupel.

Vandaag nog eens een gewone Maes gedronken, dat kan bij momenten toch ook eens smaken :p

Re: 'It's all about the drinks'-topic

413
Op restaurant gedronken (gespecialiseerd in gourmetburgers). Het was een van de enige bieren van het vat, dus wou ik het zeker proberen. Ik vond het een zacht en lekker bier met heel weinig bitterheid. Doet mij denken aan een blonde leffe van het vat, maar dan nog iets minder straf van smaak.
Image
Deze avond ga ik ook nog een biertje open doen. Waarschijnlijk la féodale de la roche bruin of een Pelforth brune.
Image

Re: 'It's all about the drinks'-topic

418
Gisteren deze gedronken:
Image
De omschrijving op de site geeft zowat het beste woord om hem te omschrijven: smeuïg. Het smaakt zo wat dikker en meer crème-achtig dan andere bieren die ik al gedronken heb. Het kan er ook aan liggen dat deze het meeste gist had dat ik ooit al in een bierflesje ben tegengekomen. Zelfs in het glas dreven overal giststukken, hoe voorzichtig ik hem ook had geschonken.

W.O.L.F. heeft deze gedronken:
Image

Re: 'It's all about the drinks'-topic

419
Hehe een van de weinige keren dat ik dit topic bekijk, had niet verwacht dat het hier zo druk zou zijn, alleen jammer dat ik niet echt kan meeposten aangezien ik meestal hetzelfde drink :p

OT:
Image
:p
Member vh jaar 2014 op OPM - Spammer vh jaar 2014 op OPM
Spammer vh jaar 2015 op PXtR (gedeelde plaats)
Image
cron