Re: Quick News Topic

1267
Forum van PlayStation.com gaat dicht

Op 27 februari aanstaande gaat het bekende Forum van de PlayStation community op zwart! Dat schrijft medewerker Chris Boers van van het Forum op hun eigen pagina’s.

De communicatie loopt in het vervolg via PlayStation.Blog, Twitter, en Instagram. https://www.pressxtorevive.com/forum-va ... aat-dicht/

PXtR blijft gewoon doorgaan!
Image
There is no way to happiness, happiness is the way
Je leeft maar één keer en dat is toevallig nu

Re: Quick News Topic

1272
Insomniac heeft blijkbaar de studio waar ze ontwikkelen gerenoveerd en hebben nu een video van de nieuwe geplaatst.
Die geblurde schermen intrigeren wel en eentje dat niet geblurred is, lijkt wel erg op Ratchet: In beeld van 1min42 tot 1min49.
En dan vond ik in de comments nog dit:
muttabonda
4 dagen geleden
@PRUHY No need for hoping I've got good news for you. A new Ratchet and clank has been under development for a long time now. Ex-ign staffer Colin Moriarty recently confirmed in his podcast. Most likely a ps5 launch title. Insomniac has two teams one in burbank and one in NC. I'm guessing the Team in NC is developing Ratchet and the team in Burbank is developing spider man.
Zou het echt waar zijn? :love: :love:

Image

Re: Quick News Topic

1275
Dat zat er aan te komen en lijkt me een terecht besluit. Natuurlijk zou het pas over een kleine 3 maand plaatsvinden, maar de logistieke voorbereiding door laten gaan, terwijl er nog onzekerheid is over hoe het gaat komen zou natuurlijk niet een wijs besluit zijn. Erg jammer, maar waarschijnlijk maar beter zo.
Image
cron