Re: Wat speel je op dit moment?

2973
Vandaag wat verder gedaan met Shadow of the Colossus. Denk dat ik vandaag of volgend weekend de platinum nog zou kunnen halen.
Ben nu bezig met de laatste gouden trophy, wat toch een redelijke grind is. Snelste manier is Colossus 1 opnieuw en opnieuw en opnieuw doden, tot de stamina balk op zijn maximum is.
Daarna nog twee makkelijke zilveren.
Image

Re: Wat speel je op dit moment?

2975
Marty wrote: 15 Jan 2023 15:30 Last Stop nu ook afgerond en nu verder met God of War.
En daarna nog 12 willekeurige trophies om op 24998 te komen voor de laatste 2 van Crisis Core
Let uiteraard wel op dat je iets speelt waar je goed weet wanneer de trophies poppen. Niet dat er plots 2 tegelijk poppen wanneer je er nog maar 1 nodig hebt :O
Image

Re: Wat speel je op dit moment?

2976
Operation Tango is de platinum binnen. Nu we wisten wat de bedoeling was en alles wel werkte was het misschien een kwartier?
Daarna ook al 7 van de 10 challenges gedaan. Tot nu toe lukt het meestal de 3de of de 4de keer. De eerste keer is dan vooral uitzoeken hoe het precies werkt en de tweede keer gaat het al een stuk beter (soms lukt het ook al) en dan daarna is de derde keer meestal de goeie keer :)
Image

Re: Wat speel je op dit moment?

2979
Laatste 3 challenges in Operation Tango zijn ook gelukt! Hebben we ongeveer een uurtje over gedaan want nummer 8 is een vrij lange en daar zijn we 10 minuten mee bezig geweest om hem voor de eerste keer te doen. Tweede keer was dan wel binnen de tijd.

Nummer 9 moet je wel een beetje geluk hebben met de positie van het vliegtuig. De eerste keer was die bijna hetzelfde van positie als het 'model' maar omdat we nog uitzochten hoe het werkte en ook alles daarna hadden we de tijd niet gehaald. Tweede keer was het vliegtuig op alle vlakken helemaal fout waardoor het lang duurde om het goed te zetten (veel draaien ipv maar een paar kleine tikjes). Derde keer was vliegtuig dan weer min of meer goed waardoor het een heel stuk sneller ging.

Nummer 10 was even uitzoeken met de drones maar uiteindelijk ook niet zo heel moeilijk.

Overall waren de challenges dus goed te doen vond ik. Van de eerste keer lukken ze meestal niet omdat je toch nog even moet uitzoeken hoe alles precies werkt maar ik denk dat 4 keer het meeste was dat we iets opnieuw hadden gedaan.
Image

Re: Wat speel je op dit moment?

2985
Nog 7 challenges voor platinum in Gravity Rush. Ga gewoon proberen er elke dag even mee bezig te zijn en dan komt het hopelijk wel is.
De game is niet echt ideaal om een uur aan een stuk te spelen en zeker niet de challenges waar je dan constant snel van richting zit te veranderen.
Image