Re: Quick News Topic

1579
Saints row the third remaster van op PS4 is nu ook beschikbaar op PS5 en de game is gratis als je de PS4 versie al had. Al lijken sommige met de digitale versie nog wat problemen te hebben, de PS5 versie zou nog niet gratis zijn in de store voor hen.

Er zou ook een savefile transfer beschikbaar zijn van PS4 naar PS5 maar volgens berichten op PSNP zou dit maar een deel van de trophies auto-poppen. Het sync/transfer proces zou wel anders zijn dan bij de meeste games. Je lijkt de PS4 versie inclusief saves op de PS5 te moeten installeren en dan de PS5 versie te moeten starten :think:
Excellent news has just dropped, Saints!

On May 25, Saints Row: The Third Remastered will bring the mayhem to Xbox Series X | S and PlayStation 5.

This version will also be free to all current owners of the game, and will allow players to experience the game running at greater performance settings; equivalent to the PC edition at High settings

Improvements made to the Xbox Series X and PlayStation 5 version include a framerate boost to 60 FPS and dynamic 4K resolution, whilst Xbox Series S players can choose between Performance (60 FPS) and beauty (30 FPS) modes.

Of course this version will also take advantage of the SSDs in the new consoles to serve much faster loading times. Plus, by popular request, we have added Saints Purple to the glow colour on the DualSense controller.

To add to the Saints news, we can confirm that Saints Row: The Third Remastered will be available on Good Old Games on May 22, launching alongside the Steam version.

We are happy to confirm support for cross generation Co-Op (Xbox One to Xbox Series X|S & PS4 to PS5). You can also carry your original save over with the following steps:

PS4 to PS5 transfer:

Save any progress on the PS4 version of the game
Install the PS4 version of Saints Row®: The Third™ Remastered title on the PS5
Then install the PS5 version on your PS5
Press play on PS5 version of Saints Row®: The Third™ Remastered
The synchronisation process will begin
Once the Synchronisation is complete, you can continue the playthrough where it was last saved, by loading your preferred save file
Xbox One to Xbox Series S | X transfer:

Save any progress on the Xbox One family of devices
Close the Xbox One application
Install the Xbox Series S | X version on the X Box Series X | S itself
Wait for the cloud synchronization process to conclude
After the cloud synchronization is complete, your Xbox One save files will be available on the Xbox Series X | S and you can proceed with the game
Please note – Allow the systems to conclude their synchronization process

If the transfer on PS5 is interrupted, it is advised to restart again (from step 3)
For Xbox consoles please allow the cloud synchronization enough time to conclude, this takes approximately 15 minutes from the point of closing the Xbox One version (Step 2).

https://saintsrow.com/news/saints-row-t ... g-to-gen-9
PSNP thread: https://forum.psnprofiles.com/topic/108 ... n-is-here/
Image

Re: Quick News Topic

1580
Aan de ene kant raar dat de game nu op een derde achtereenvolgend platform uit moet komen, aan de andere kant mooi dat het een gratis upgrade betreft. Sowieso een hilarische game die ik misschien nog wel es een keer op ga pakken.
Image

Re: Quick News Topic

1581
paveman wrote: 26 May 2021 09:16 Aan de ene kant raar dat de game nu op een derde achtereenvolgend platform uit moet komen, aan de andere kant mooi dat het een gratis upgrade betreft. Sowieso een hilarische game die ik misschien nog wel es een keer op ga pakken.
Deze game heeft tussen PS3 en PS4 tenminste nog een HD remaster gekregen. GTAV ziet er niet zo heel veel beter uit op PS4, het draait vooral wat stabieler. Al loopt de game in online op PS4 heel vaak even vast als je langs het casino rijdt :q:

Benieuwd wat de 'verbeteringen' in GTAV op PS5 gaan zijn, maar ik verwacht er voorlopig niet veel van. Los even van de vraag of ik de game nog een keer WIL spelen op PS5 :P

Eigenlijk verwacht ik vroeg of laat toch nog een aankondiging van Skyrim op PS5 :lol:
Image

Re: Quick News Topic

1583
Dat verbaast mij ook, hoor FGras! Ik heb de game per definitie al niet gekocht/gespeeld vanwege de nadruk op online. Blijkbaar is dat wat mensen graag willen momenteel, maar ik pas ervoor. Al moet ik toegeven dat ik nooit ècht GTA-fan ben geweest. Ik heb wat dat betreft ook meer met Saints Row: zichzelf vooral niet te serieus nemend ;)
Image

Re: Quick News Topic

1584
Ik denk dat dat vooral komt doordat er steeds kinderen geboren worden die uiteindelijk puber* worden en dan is blijkbaar GTAV een game die gespeeld moet worden om erbij te horen. Vermoedelijk omdat het een game is die ze eigenlijk nog niet mogen spelen en dan is het stoer om dat te spelen. Het trekt dan op een of andere manier de aandacht en mogelijk trekt het trappen van rotzooi extra aan ofzo? :think:
Rotzooi trappen en anderen irriteren is wat ze toch vooral online doen.

Maw: Er is steeds nieuwe aanwas voor de game en zeker die jongsten gaan steeds sneller naar microtransacties lijkt het. Al kan ik een shark card van 75 euro voor 8 miljoen ingame niet echt meer 'micro' noemen :(

*Als ik in een public lobby ben dan denk ik eigenlijk dat ze nog niet eens puber zijn, lijkt wel alsof ze steeds jonger worden.
Image

Re: Quick News Topic

1585
Dat over skyrim. Ik heb deze op ps3 en ps4 platinum gespeeld. En dan speel ik het ook nog op ps VR.

En ik moet toegeven dat als ze het verbeteren dat ik het op de ps5 opnieuw zou spelen :lol:

Zo zie je maar hoe wanhopig ik ben voor een nieuwe elder scrolls.
Image

Re: Quick News Topic

1587
Ik vind het vooral jammer dat al die bedrijven die groot geworden zijn met fantastische games, deze reeksen uitmelken tot en met en daarbij ook de speler. GTA V op 3 platformen terwijl de roep om GTA VI zo groot is. In plaats daarvan krijgen we een soort add-on die dan nog grotendeels online te doen is. Rockstar...
Ubisoft nog zo'n bedrijf. Groot geworden met de Splinter Cell games, maar die het nu vertikt die reeks nieuw leven in te blazen. Nee jaarlijks een Far Cry game uitbrengen en een nieuwe Ghost Recon.
Image

Re: Quick News Topic

1588
NTGSruler wrote: 27 May 2021 08:48 Ik vind het vooral jammer dat al die bedrijven die groot geworden zijn met fantastische games, deze reeksen uitmelken tot en met en daarbij ook de speler. GTA V op 3 platformen terwijl de roep om GTA VI zo groot is. In plaats daarvan krijgen we een soort add-on die dan nog grotendeels online te doen is. Rockstar...
Ubisoft nog zo'n bedrijf. Groot geworden met de Splinter Cell games, maar die het nu vertikt die reeks nieuw leven in te blazen. Nee jaarlijks een Far Cry game uitbrengen en een nieuwe Ghost Recon.
Ubisoft was ooit een van mijn favoriete uitgevers! Prachtige franchises zoals Assassin's Creed en Far Cry. Maar de laatste jaren is deze gedegradeerd tot misschien wel mijn minst favoriete uitgever... In mijn ogen hebben ze de hele Assassin's Creed franchise kapot gemaakt vanaf Odyssey. Voor mij staan ze enkel nog voor enorm grote werelden waar repetitiviteit centraal staat. Telkens dezelfde ongeïnspireerde quests en missies die je moet doen. Ook watch dogs lijkt deze weg op te gaan. Het eerste deel was een donkere wereld met een tof verhaal. Het vervolg werd opeens erg kleurrijk met nog amper verhaal waar enkel fun centraal leek te staan. Wel fun heb ik er niet aan gehad, want na 10 uur spelen had ik het wel gezien!
Image

Re: Quick News Topic

1589
Mr.Wolf:

Eerlijk gezegd: Assassins Creed heeft mij nooit iets gezegd. Zelfde als Watch Dogs.
Toen de eerste info naar buiten kwam van The Division was ik enorm hyped ervoor! Wat een fantastische game zag dat eruit! En toen kwam het: Online only. Meteen heb ik beslist deze niet in huis te halen.
Image

Re: Quick News Topic

1590
Ik ben wel grote fan van Assassin's Creed. Al blijft Ezio de allerbeste!

Valhalla bijvoorbeeld vond ik fantastisch. Ik heb mij tot aan de platinum enorm geamuseerd.

Met watch dogs heb ik hetzelfde gevoel. De eerste game was zoo goed (ondanks dat vele een andere mening hebben). De opvolgers zijn niet serieus meer te nemen.
Image
cron