Re: Quick News Topic

1637
Hoewel ik over het algemeen redelijk anti-mp games ben maak ik me niet zo druk om een standalone mp game van ND. Tenminste: ik verwacht/hoop dat ze dit met een apart team doen die hierin gespecialiseerd is. Een ander team zal zich ondertussen vast richten op een andere (nieuwe?) IP waarin het verhaal centraal staat.
Image

Re: Quick News Topic

1638
paveman wrote: 22 Jun 2021 11:40 Hoewel ik over het algemeen redelijk anti-mp games ben maak ik me niet zo druk om een standalone mp game van ND. Tenminste: ik verwacht/hoop dat ze dit met een apart team doen die hierin gespecialiseerd is. Een ander team zal zich ondertussen vast richten op een andere (nieuwe?) IP waarin het verhaal centraal staat.
Met een apart team dat zich erover ontfermt, zou ik het ook niet zo erg vinden, gewoon niks voor mij. Zolang ze hun expertise in sterke verhalen maar niet verloren laten gaan, is het mij allemaal goed :)

Re: Quick News Topic

1640
Kleine correctie:
Als je de PS4 versie hebt dan is het 19,99 euro voor de upgrade naar de PS4 director's cut (met die nieuwe DLC van het eiland, legends DLC was al gratis).
Als je dan van die PS4 Director's cut naar de PS5 Director's cut wilt upgraden is het nog is 9,99 euro.

En als je in 1 keer van een gewone PS4 versie wilt upgraden naar Director's Cut PS5 dan is het 29,99 euro...

Ik ga er even vanuit dat zoals altijd de dollar prijs naar euro prijs conversie een kwestie is van het dollarteken door het euroteken te vervangen :q:

Het is dus eigenlijk 20 euro voor de DLC en 10 euro voor de PS5 upgrade alleen ben je verplicht ze allebei te doen als je de game op PS5 wil spelen. Doe je het apart dan is het 1 cent goedkoper :lol:

Maar de vraag is vooral of die DLC 20 euro waard is... :think:
If you already own Ghost of Tsushima on PS4:

You can pre-order an upgrade to Director’s Cut on PS4 for $19.99 USD. This upgrade will become available starting on August 20.

Starting on August 20:

If you bought Director’s Cut PS4, you’ll be able to upgrade to Director’s Cut PS5 at any time for $9.99 USD
You can also upgrade directly (from original Ghost of Tsushima PS4) to Director’s Cut on PS5 for $29.99 USD
Image

Re: Quick News Topic

1645
@Kolm: Moet zeggen dat Deathloop persoonlijk niet echt de game is waar ik naar uit kijk. Maar elk nieuws is meegenomen!
@Sanity: klopt! :D Maar het is het concept wat mij enorm aantrekt. En al meteen met een release datum. Al zegt dat nog niet veel. Deze boeit mij wel!
Image

Re: Quick News Topic

1648
Sta toch wat twijfelend tegenaan Deathloop door de naam Bethesda... Ik zie mezelf dit spel nu nog kopen en dan enkele jaren later: Deathloop 2 exclusively on Gamepass...

Er is soort van bevestigd dat Ubisoft momenteel werkt aan een live service game van Assassin's Creed. Ik dacht dat de games niet nog harder de dieperik in geduwd konden worden, maar blijkbaar hebben ze een nieuw gat gevonden
Image