Re: Uncharted online/co-op trophies

148
Haha daar gaan we! :lol: Ik kan het ook moeilijk voorspellen. 24 december moet ik al naar de specialist met de vrouw. 25e namiddag gourmet gaan eten sinds gisteren erbij gekomen terwijl ik gezworen had thuis te blijven dit jaar .. :nerd: Maar bij de vader van de vrouw kan ik niet weigeren natuurlijk.

Moet wel ergens lukken. Wou ook wel nog andere games aanpakken ook..
Image

Re: Uncharted online/co-op trophies

149
Ik denk dat dat voor ons allemaal geldt ruler ;). Wie kan, die kan, zo lang er maar genoeg mensen zijn om kolm te helpen! Overdags is voor mij gewoon lastig, zelfs in vakantieperiode vanwege de kids (ik kan moeilijk verwachten dat mijn vrouw altijd alles maar doet), al zou dat bij uitzondering natuurlijk wel eens kunnen. Komende zaterdag lukt dat alleen dus sowieso niet i.v.m. verjaardagsviering.
Image

Re: Uncharted online/co-op trophies

150
paveman wrote:Ik denk dat dat voor ons allemaal geldt ruler ;). Wie kan, die kan, zo lang er maar genoeg mensen zijn om kolm te helpen! Overdags is voor mij gewoon lastig, zelfs in vakantieperiode vanwege de kids (ik kan moeilijk verwachten dat mijn vrouw altijd alles maar doet), al zou dat bij uitzondering natuurlijk wel eens kunnen. Komende zaterdag lukt dat alleen dus sowieso niet i.v.m. verjaardagsviering.
NTGSruler wil ook wel heel graag 100% ;)

Dus het zou het handigste zijn als het een moment is waar minstens NTGSruler en ik kunnen. In eerste instantie is een derde persoon niet noodzakelijk, maar het is me nog niet helemaal duidelijk hoe belangrijk het is voor die crushing/3 sterren, of alle drie de mensen goed geüpgraded zijn of dat het met 2 goed geüpgraded + 1 mindere ook goed te doen is.

@NTGSruler: Ik verwacht dat iedereen allerlei verplichtingen heeft, voor mezelf zijn die redelijk beperkt en heb ik dus best veel tijd. Maar het leek me handiger om ipv te zeggen 'ik heb 2 weken tijd' om echt een moment af te spreken, anders zijn we misschien 2 weken lang aan het zeggen 'ik heb 2 weken tijd' en komt er uiteindelijk niks van :( :p
Image